New feature

Barcode Scan, Know & Go

Met onze nieuwe functie Scan, Know & Go helpen we je ook in het magazijn op weg. Scan de barcode en de retour wordt automatisch in de portal geopend.


barcode-scanner

Scan, Know & Go functie

Wat gebeurt er nu wanneer een retourzending aankomt in je magazijn? Worden er Excel-lijstjes ingevuld of heb je al een mooi gestroomlijnd retourproces? Met onze nieuwe functie Scan, Know & Go helpen we je nu ook in het magazijn op weg.

Voor een nog snellere afhandeling van retouren in het magazijn hebben we alle relevante retourinformatie gekoppeld aan de barcode op het retourlabel en aan de QR- en barcode op het vernieuwde papieren retourformulier. Zodra je de barcode scant, wordt de relevante retour automatisch in je Retourportal geopend.

Scan

Wanneer de retourzending binnenkomt, scan je de barcode op het retourlabel met een barcode scanner. In het Retourportal kun je zelf kiezen wat vervolgens gebeurt. We bieden de volgende opties aan:

  1. De retourzending opent in de Retourportal.
  2. De voorgemelde retour opent in Picqer.
  3. De retour opent direct in een CMS zoals Lightspeed, Magento etc. (coming soon).

Know

Zonder het retourpakket te openen zie je direct welke artikelen retour gestuurd zijn en waarom. Zo onderneem je eenvoudig de juiste acties. Stel dat het gaat om een beschadiging, dan kun je direct een splitsing maken in je fysieke retourproces binnen je magazijn.

Go

Wanneer je de retourzending hebt geopend in het gewenste portaal kun je het pakket openen, controleren of alle aangemelde artikelen aanwezig zijn en checken of de producten terug op voorraad zijn. En weer verder!

Geen barcode scanner?

Werk je niet met een barcode scanner, niet getreurd! Wanneer je klant een retourzending aanmaakt en het retourlabel uitprint bieden we een vernieuwd papieren retourformulier aan. Op elk papieren retourformulier vind je een QR-code. Wanneer je deze scant zal de retour meteen geopend worden in je Retourportal of in een van de andere mogelijke opties.

Scan, Know & Go is gratis te gebruiken en staat nu standaard geactiveerd voor alle klanten. Lees hier de handleiding.

Similar posts

Benieuwd naar Returnless?
Let's Demo. 

Wil jij ook sweatless returns? Wij versoepelen jouw retourproces.
Plan een 15-minuten demo. Gratis & vrijblijvend, no sweat

15-MIN DEMO