Tips

Een slim én meertalig retourformulier

Jouw retourformulier kan helemaal aangepast worden, maar nu kun je dit ook nog eens vertalen in 9 verschillende talen.


Heeft jouw webshop klanten uit verschillende landen?

Dan wil je natuurlijk jouw retourformulier in verschillende talen aanbieden. Daarom lanceren we de nieuwste feature van Returnless: de language selector. Je retourformulier kon al helemaal aangepast worden, maar nu kun je dit ook nog eens vertalen in 9 verschillende talen.

language-selector

Pas jouw retourformulier zelf aan

Een retourformulier is voor iedere webshop heel persoonlijk. De retourvragen en -redenen moeten passen bij de specifieke producten die jouw webshop verkoopt, en je wilt bepaalde retourdata verzamelen. Daarom kun je het retourformulier van Returnless geheel naar de behoefte van jouw webshop aanpassen. Voeg je eigen huisstijl en logo toe en kies voor relevante retourredenen en vervolgvragen. De voor jouw webshop belangrijke retourinformatie verkrijg je door te kiezen voor foto-uploads, dropdowns, checkboxes en tekstvelden.

eu-flags

Een meertalig retourformulier

Is je retourformulier klaar? Dan vul je per onderdeel heel eenvoudig de benodigde vertalingen toe. Kies voor een standaardtaal en switch naar andere talen door in je Retourportal op een vlaggetje te klikken. We bieden vertalingen aan in het Engels, Duits, Frans, Pools, Deens, Italiaans, Spaans, Zweeds en Fins. Vertaal de tekst boven- en onderaan het formulier, de retourredenen en de retourvragen. Maar ook de naam van je webwinkel en de URL van je retourformulier kun je zo nodig aanpassen. Lees hier hoe dit moet en kies voor een retourproces dat door ál je klanten gebruikt kan worden!

Similar posts

Benieuwd naar Returnless?
Let's Demo. 

Wil jij ook sweatless returns? Wij versoepelen jouw retourproces.
Plan een 15-minuten demo. Gratis & vrijblijvend, no sweat

15-MIN DEMO