Automate

Stimuleer ruilen met coupons!

Gebruik jij Magento 2, WooCommerce of Lightspeed? Bij Returnless is het mogelijk coupons aan te bieden in jouw retourformulier.


Omzetbehoud? Think Coupons!

Coupons-iMac

Je kent het wel, een klant heeft een mooie order geplaatst bij jouw webshop. Echter komt een groot deel terug, en laat dat nou net de producten zijn uit de sale, waar jij zo graag vanaf wilt. Balen.

Gebruik jij Magento 2, WooCommerce of Lightspeed? Bij Returnless is het mogelijk coupons aan te bieden in jouw retourformulier. In plaats van geld terug krijgt een klant dan een kortingscode die zij wederom in jouw webshop kunnen besteden. Hoe jij coupons inzet is aan jou:

  • Geef naast geld terug een coupon als extra optie
  • Zet coupons in tijdens bepaalde periodes, zoals piekperiodes

Hoe dan ook, je hebt een grotere kans dat jouw klant ook weer bij je terugkoopt. En dat resulteert in omzetbehoud.

Coupons zijn beschikbaar bij een Automate abonnement.


Nog geen Automate plan?
Upgrade naar Automate

 

Wel Automate plan? Ga direct aan de slag....
Handleiding Coupons

 
 

Zet deze functie slim in, bijvoorbeeld tijdens piekperiodes wanneer je gaat stunten om de verkoop een extra push te geven, zoals Black Friday en De Feestdagen. Met coupons als extra optie heb je meer kans dat klanten terugkomen.

Tip! Geef jouw klant een extra push door je coupons voor een iets hoger bedrag aan te bieden dan de originele aankoop. Of biedt jouw klant gratis retourneren aan zodra hij voor een coupon kiest. Voor de klant een extra reden om je webwinkel opnieuw te bezoeken, voor jou weer een nieuwe kans op een verkoop. Klant blij. Jij blij.

Met één druk op de knop wordt de coupon automatisch gegenereerd en doorgestuurd naar de klant. Uiteraard bepaal jijzelf of en hoe, je coupons aan wilt gaan bieden. Zo soepel zijn we dan ook weer.

We bieden deze functie op dit moment aan voor Lightspeed, WooCommerce en Magento 2 integraties. Check onze handleiding hoe je coupons integreert in jouw retourformulier!

Similar posts

Benieuwd naar Returnless?
Let's Demo. 

Wil jij ook sweatless returns? Wij versoepelen jouw retourproces.
Plan een 15-minuten demo. Gratis & vrijblijvend, no sweat

15-MIN DEMO